Wie er al huren

Ontdek hier wie er al verzameld zijn op de Nijverheidsweg 4-6. Kom erbij!

Studio Bassa

grafisch ontwerp & advies

Studio Bassa huist in hetzelfde pand, maar op de eerste verdieping.
Bassa is er voor visitekaartje tot website, van digitale nieuwsbrief tot vrachtwagenbelettering, van eenvoudige flyer tot complex wiskundeboek, van bieretiket tot rijstverpakking: tijdloze vormgeving die lang meegaat.

SovaHapto

psychosociale trainingen op haptonomische basis

SovaHapto biedt sociale vaardigheidstrainingen op haptonomische basis in Culemborg. Een uniek aanbod waarbij we een psychosociale benaderingswijze combineren met haptonomie. Haptonomie gaat over de balans tussen voelen, denken en doen, maar ook over het contact met jezelf en de ander. We richten ons op het leren omgaan met de sociale omgeving en besteden daarbij veel aandacht aan lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling en ontspanning.

Karakter Uitvaart

zelf de baas blijven over de uitvaart

U krijgt bij Karakteruitvaart de gelegenheid om op uw eigen manier het afscheid te organiseren en zelf de regie te houden. Karakteruitvaart is er om u alles stap voor stap aan te bieden, het overzicht te houden en om u vooral zelf de invulling te laten bepalen. Mensenliefde, keuzevrijheid, openheid over prijzen, volle aandacht, rust en respect vormen de basis van ons handelen.

Brouwerij Vrijstad

biologisch gebrouwen bieren

Nog kleiner dan kleinschalig brouwen: garagebier. Voor 30 liter waren we destijds een dag in de weer. Nu produceert Brouwerij Vrijstad 700 liter in één keer. We hebben inmiddels vijf bieren die we regelmatig brouwen: Vrijstad Keller, Vrijstad Spelt, Vrijstad IPA, Vrijstad Pumpkin en Vrijstad Scottish. Daarnaast hebben we al eens Lentebok gemaakt, die hoogstwaarschijnlijk in de herhaling gaat en Vrijstad Saison: een fris bier, gebaseerd op goed gehopte ale uit Wallonië, met een zeer subtiele hint van Vlierbloesem en nog wat andere culinaire aanpassingen. Dit seizoensbier hebben we op 75 cc flessen gebotteld. En we broeden verder op nieuwe, spannende bieren.